#

ÖLUPPLEVELSER
direkt till dig,
VARJE MÅNAD.

Våra kunder tror att vi levererar flytande änglaljud och fågelpipor. Vi kallar det för kvalitetsöl. Få din egen låda varje månad och lyssna med.

Bli medlem i ölklubben
 • #
  Gratis frakt på alla månatliga öllådor
 • #
  Köp specialöl till lägsta pris i webbutiken
 • #
  Noggrant utvalda specialöl från hela världen
 • #
  Släck din kunskapstörst om varje enskilt öl du får levererat


Steg 1: Hur många öl vill du smaka? 🍻

Du får ett digitalt presentkort till den e-postadress som du har angett med instruktioner om hur mottagaren kan aktivera och påbörja sin prenumeration på Beermaze inom 3 dagar.

Steg 2: Vart ska vi skicka ditt specialöl? 📍

#Säker betalning med kreditkort

 • #
 • #
 • #
 • #

EXEMPEL PÅ ÖLBOXAR FRÅN TIDIGARE MÅNADER

image description

Månadspaket med 4 öl

Njut av 4 handplockade hantverksöl från några av de bästa bryggerierna som finns. Vi skickar aldrig samma öl två gånger och värdet på innehållet är alltid högre än vad du betalar.

image description

Månadspaket med 6 öl

Njut av 6 handplockade hantverksöl från några av de bästa bryggerierna som finns. Vi skickar aldrig samma öl två gånger och värdet på innehållet är alltid högre än vad du betalar.

image description

Månadspaket med 8 öl

Njut av 8 handplockade hantverksöl från några av de bästa bryggerierna som finns. Vi skickar aldrig samma öl två gånger och värdet på innehållet är alltid högre än vad du betalar.

image description

Månadspaket med 10 öl

Njut av 10 handplockade hantverksöl från några av de bästa bryggerierna som finns. Vi skickar aldrig samma öl två gånger och värdet på innehållet är alltid högre än vad du betalar.

image description
från 309 kr per måned

5 goda skäl att köpa en månadsprenumeration på öl från Beermaze

 • Ingen bindningstid – avsluta prenumerationen när du vill!
 • Tillgång till webbutiken med de billigaste specialölen!
 • Alltid gratis frakt på månadens öllåda!
 • Vi skickar alltid små överraskningar, till exempel extra öl, snacks, godis o.s.v.
 • Släck din kunskapstörst om varje öl du har fått genom att skanna den bifogade QR-koden i ditt paket!

BEERMAZE ÄR FÖR DIG SOM GILLAR ÖL

 1. image description

  Varje månad får du en låda med mellan fyra och tio noggrant utvalda hantverksöl som passar för tiden på året.

 2. image description

  Oavsett om du är en erfaren ölkännare eller en novis i ölvärlden ges du alla möjligheter att hitta nya och spännande favoriter.

 3. image description

  Som månadsmedlem i Beermaze får du köpa hantverksöl till de allra förmånligaste priserna i vår webbshop – endast för medlemmar! Bra öl till låga priser – ja tack!

URVAL FRÅN WEBBUTIKEN

#

Rochefort 10 är en rik, fruktig öl med smak av nötig mörk kola som passar utmärkt till mörk fruktkaka eller choklad. Serveras helst i trappistölglas, med eller utan sediment. Detta belgiska trappistöl är ett av världens bästa och lyxigaste öl.

Medlemspris: 30 kr


av 231,330 på untappd

-14%billigare
än andra!
#

Imperial Stout är en stark stout med mycket smak och spår av choklad och vanilj. Denna öl har lagrats på ekfat i cirka ett år. Den får mycket karaktär från själva fatet men även från dess tidigare ingredienser, vilket rundar av ölen och ger den balans.

Medlemspris: 25 kr


av 2,160 på untappd

-48%billigare
än andra!
#

Industrial Arts har snabbt växt till ett av de mest omtalade succébryggerierna i regionen. Företagets bästsäljare är Wrench, en fruktig IPA som bryggs med West Coast-humle. Denna IPA har intensiva aromer, en tropisk bas och en känsla i munnen som biter tillbaka.

Medlemspris: 27 kr


av 31,341 på untappd

-30%billigare
än andra!
#

Extraordinär och mjuk med en mycket uppfriskande känsla. Denna öl lagras fem veckor i låga temperaturer för att skapa en avrundad och len smakupplevelse. Otroligt fin, lätt kryddig arom med drag av humle som kompletterar den här ölens maltiga kropp.

Medlemspris: 22 kr


av 290,854 på untappd

-24%billigare
än andra!
#

Den här ölen har fått sitt namn från tisteln som frodas i det vilda Skottland och i landets vackra bergsregioner. Denna IPA är en uppfriskande ale med en mix av Cascade- och Challenger-humle. Den har en fräsch arom av citrus och humle och smakar bittert och torrt.

Medlemspris: 18 kr


av 90,055 på untappd

-18%billigare
än andra!
#

En vidareutveckling av sitt amerikanska arv! Amerikansk Pale Ale föddes i USA där bryggerierna använder lokal humle, vilket ger drycken ett stänk av citrus! Vår tolkning av amerikansk Pale Ale har denna kraftfulla humlekaraktär med drag av röda druvor, aprikos, tall, sirap och örter.

Medlemspris: 25 kr


av 36,506 på untappd

-21%billigare
än andra!
#

New England IPA – östkustens New England IPA – återkommer till Skottland. Bryggs på havre och vete och lämnas ofiltrerad med en utsökt len känsla. En torrhumleaktig frukthit med ananas, mango och en gnutta lime. En inte så bitter men grumligt humleaktig New England IPA.

Medlemspris: 24 kr


av 143,387 på untappd

-17%billigare
än andra!
#

Med inspiration från den här festivalen introducerade de denna havremjölsstout i engelsk stil när de för första gången slog upp portarna för sin pub i Ashland 1988. Den har varit en del av deras produktutbud ända sedan dess och är den av deras öl som har fått flest utmärkelser och bäst omdömen. Den är rik, djärv och krämig och kvävet gör den extra len.

Medlemspris: 39 kr


av 3,020 på untappd

-13%billigare
än andra!
image description

Ny månad = nya öl

Se fram emot att bli bortskämd. Varje månad.

Beermaze garanterar dig massor av underbara smakupplevelser från hela ölvärlden året runt.

I ditt månadspaket hittar du alltid nya spännande och speciellt utvalda specialöl.

Dina favoriter kan naturligtvis köpas till ett kraftigt medlemspris i vår ölbutik.

Obs: Endast medlemmar får handla i butiken.

Törstar du efter kunskap?

Varifrån kommer denna öl? Vad är historien och hemligheten bakom smaken? Och vilken roll spelade bryggmästarens rödhåriga son för det här bryggeriet för mer än X00 år sedan?

Skanna QR-koden som du får tillsammans med dina specialöl och släck din törst efter kunskap om varje enskilt öl. Från anekdoter och berättelser till fakta. Kanske lite roligt. Kanske lite nördigt 🍻

image description
image description

VINN EXTRA ÖL I DINA LEVERANSER - VARJE DAG.

Beermaze har skapat en öltävling online där du varje dag får 3 försök att hitta en gömd öl i ett av paketen. Om du har turen att hitta en - då får du den ölen gratis i din nästa månadsbox.

Vid varje försök är chansen 5 % att du hittar en öl och du kan försöka varje dag så länge din prenumeration är aktiv. Flera kunder har redan vunnit. Vad väntar du på?

Har du fortfarande frågor?

 • Vad kostar det?

  Vi har 4 olika prenumerationer.

  4 specialöl: 309 SEK per månad.
  6 specialöl: 409 SEK per månad.
  8 specialöl: 509 SEK per månad.
  10 specialöl: 609 SEK per månad.

  Priserna är inkl. moms och frakt.

 • När får jag mina öllådor?

  Du får ditt första paket inom 7 dagar från genomfört köp.

  Återkommande prenumerationspaket har en genomsnittlig frakttid på 2-3 arbetsdagar från att paketet har skickats från vårt lager. Ditt paket skickas samma dag som du lade den första beställningen. Detta innebär att om du beställer ditt första paket idag så skickas nästa paket den 11-01-2024

 • När drar ni pengarna?

  Vi drar din betalning direkt och börjar direkt att förbereda din första leverans. Därefter faktureras du varje månad på samma dag som din första beställning (det vill säga att vi debiterar igen den 11-01-2024 om du beställer idag). Nästa debiteringsdatum kan du när som helst se i prenumerationssektionen av ditt Beermazekonto.

 • Vilka ölsorter får jag?

  Beermaze sätter noggrant samman ett urval av specialöl som varierar beroende på årstid och säsong. Du får därför alltid en låda med nya spännande ölsorter. Ölens prisnivå motsvarar vad du betalar för din prenumeration.

 • Hur säger jag upp min prenumeration?

  Om du vill säga upp din prenumeration kan du logga in på ditt konto på Beermaze.se och följa uppsägningsproceduren. Du har också möjligheten att kontakta oss och informera oss om din uppsägning på telefon +45 47 47 47 24 eller via e-post: info@beermaze.se.

 • Säljer ni till företag?

  Ja naturligtvis. Man kan teckna sig för en prenumeration per företag. Kontakta kundtjänst för att ta reda på mer på +45 47 47 47 24

 • Vilka är Beermaze?

  Beermaze är ölentusiaster in i märgen. Vi vill dela fantastiska ölupplevelser med dig och ta med dig på en upptäcktsresa med våra favoritöl från hela världen.

  Varje smakrik back med öl är full av överraskningar.

 • Får jag en bekräftelse?

  När du har gjort din första beställning skickar vi ett välkomstmejl till dig med en överblick över din beställning och din prenumeration. Du får inte mejl med påminnelser om kommande beställningar men du kan alltid se kommande debiteringsdatum i sektionen ”prenumeration” på ditt konto. När din beställning är klar och leveransen har lämnats över till budfirman får du ett mej med spårningsinformation.